Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Te koop: bushalte

Geplaatst opdonderdag 13 oktober 2016 - 12:01
Bekijk media
  • 2
  • 1

* Buslijn verdwijnt
* Pluisje naar Limburg
* Weekend zonder trein

Buslijn weg
De inwoners van het Belgische Kanne zijn boos, heel boos. De busverbinding naar Maastricht komt in de nieuwe dienstregeling niet meer voor. Uit protest is de plaatselijke bushalte daarom te koop gezet. Hoeveel het optrekje moet kosten is niet duidelijk.

Maradona
Is hij nu wel of niet de beste voetballer aller tijden? Daarover zijn de meningen verdeeld, maar er zullen maar weinig mensen zijn die het geen stunt van jewelste vinden dat Diego Armando Maradona binnenkort Limburg aandoet. Als warming-up voor een galawedstrijd in België. Zal warming-up net zo legendarisch worden als die hieronder?

Vertraging
Treinreizigers die komend weekend vanuit Weert naar Eindhoven willen - of vice versa - moeten rekenen op zeker een half uur extra reistijd. Door werkzaamheden aan het spoor rijden er namelijk geen treinen tussen de twee steden.

De oudste?
Er is al jaren discussie over de vraag of Maastricht nu eigenlijk de oudste stad van Nederland is. Nu rijst echter ook de vraag of de provinciehoofdstad eigenlijk wel de oudste van Limburg is. Heerlen mengt zich in die strijd en dat allemaal dankzij het Heerlense badhuis. Hoe dat precies zit, lees je hier.

Thermenmuseum Heerlen
Foto: Thermenmuseum

Jan Smit
Limburg en Jan Smit. Het is geen gelukkige combinatie zo bleek vorige week wel weer. Toen moest de zanger vanwege een hersenschudding zijn optreden in de Rodahal in Kerkrade annuleren. Een nieuwe datum zou komen, maar dat blijkt nu toch niet mogelijk.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Ochtendeditie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

Middageditie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Verrassing! Max Verstappen is aanwezig bij de zeepkistenrace in Valkenburg

Een bericht gedeeld door 1Limburg (@1limburg) op

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
1Limburg instructies webnotificaties MainPic
Uitgelicht
Afmelden voor webmeldingen en locatie

Sinds kort is het mogelijk om meldingen van breaking berichten via de browser te ontvangen. Uiteraard snappen wij dat je de mogelijkheid wil hebben om je af te melden. Dit artikel is opgesteld om jou stapsgewijs te instrueren over het afmeldproces.

Instructie
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Limburgs landschap 1Limburg
Uitgelicht
Zomer in Limburg

L1-verslaggevers trekken deze zomer weer de provincie in. Ze gaan op pad en om bijzondere en interessante verhalen op te halen, steeds een volle week in hetzelfde thema. Ze zijn te vinden op de Maas, op bijzondere plekjes, in de weer met komkommers, Ongerwaeg en achter het fornuis.

Zomerserie
Uitgelicht
Bestel nu het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Cultura Nova volg je bij L1
Uitgelicht
Mis niks van Cultura Nova

L1 doet ook dit jaar uitgebreid verslag van het internationale theaterfestival Cultura Nova. Op radio,tv en L1.nl kun je het culturele festijn vanaf vrijdag 18 augustus op de voet volgen. De spectaculaire opening zie je vrijdag live, zaterdag de parade in Heerlen en zondag live bij de parade op de Noorderbrug. En veel veel meer...

Bekijk het hier...