Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Te koop: bushalte

Geplaatst opdonderdag 13 oktober 2016 - 12:01
Bekijk media
  • 2
  • 1

* Buslijn verdwijnt
* Pluisje naar Limburg
* Weekend zonder trein

Buslijn weg
De inwoners van het Belgische Kanne zijn boos, heel boos. De busverbinding naar Maastricht komt in de nieuwe dienstregeling niet meer voor. Uit protest is de plaatselijke bushalte daarom te koop gezet. Hoeveel het optrekje moet kosten is niet duidelijk.

Maradona
Is hij nu wel of niet de beste voetballer aller tijden? Daarover zijn de meningen verdeeld, maar er zullen maar weinig mensen zijn die het geen stunt van jewelste vinden dat Diego Armando Maradona binnenkort Limburg aandoet. Als warming-up voor een galawedstrijd in België. Zal warming-up net zo legendarisch worden als die hieronder?

Vertraging
Treinreizigers die komend weekend vanuit Weert naar Eindhoven willen - of vice versa - moeten rekenen op zeker een half uur extra reistijd. Door werkzaamheden aan het spoor rijden er namelijk geen treinen tussen de twee steden.

De oudste?
Er is al jaren discussie over de vraag of Maastricht nu eigenlijk de oudste stad van Nederland is. Nu rijst echter ook de vraag of de provinciehoofdstad eigenlijk wel de oudste van Limburg is. Heerlen mengt zich in die strijd en dat allemaal dankzij het Heerlense badhuis. Hoe dat precies zit, lees je hier.

Thermenmuseum Heerlen
Foto: Thermenmuseum

Jan Smit
Limburg en Jan Smit. Het is geen gelukkige combinatie zo bleek vorige week wel weer. Toen moest de zanger vanwege een hersenschudding zijn optreden in de Rodahal in Kerkrade annuleren. Een nieuwe datum zou komen, maar dat blijkt nu toch niet mogelijk.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail  
 

Gerelateerde berichten

1Lunch: Grote verschillen in donorregistraties
1Lunch: Bewoners verrast, auto's hebben ineens ander kleurtje
1Lunch: Ziekenhuis wil beter worden
1Lunch: Pinkpop Classic komt, of toch niet?

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Uitgelicht
Iedere zaterdag L1 Cultuurcafé op L1 Radio

Begin je weekend vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur, iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Het programma trekt door de hele provincie.

Presentatie: Wouter Nelissen en Jolien Linssen.

Meer over L1 Cultuurcafé
Uitgelicht
Tour de L1mbourg terug bij L1 vanaf 30 juni

Rond de Tour de France duiken we weer onze mooie provincie in. Drie weken lang dagelijks vanaf een prachtige locatie. Presentator Sander Kleikers wordt tijdens de Tour de L1mbourg bijgestaan door analyticus en oud-wielrenner Gert Jakobs, terwijl Kim Langeslag en Bas van Mulken bijdrages vanuit Frankrijk verzorgen.

Bekijk hier alle locaties van Tour de L1mbourg
Uitgelicht
Boek nu een rondleiding achter de schermen bij L1!

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje voor uw personeelsvereniging, familiedag of uitstapje met vrienden? Boek dan nu een rondleiding bij L1 en neem een kijkje achter de schermen. Bezoek onze redacties en studio's en kom meer te weten over het maken van radio en televisie! Rondleidingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Meer weten?
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in