Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Ravage na instorting deel plafond VieCuri

Geplaatst opvrijdag 19 mei 2017 - 11:57
Bekijk media
  • 3
Foto: L1

* Wederom rampjaar verwacht voor Limburgse fruittelers
* Roermondse sluit zich op uit protest tegen kinderprostitutie
* Check je route: A73 op meerdere plaatsen dicht

Ravage na instorting deel plafond VieCuri Ziekenhuis
Op de eerste hulp van het VieCuri ziekenhuis in Venlo is gisteravond het plafond deels ingestort. De ravage is enorm, maar gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Hoe het plafond naar beneden heeft kunnen komen, is nog onduidelijk. Lees hier meer.

Wederom rampjaar verwacht voor Limburgse fruittelers
Het lijkt erop dat de oogst van dit jaar ook weer behoorlijk gaat tegenvallen. Juist nu de boeren na de hagel- en stormschade van vorig jaar een goede oogst nodig hebben om te voorkomen dat ze failliet gaan. Een aantal telers heeft helaas het hoofd al niet meer boven water kunnen houden. Lees hier meer.

Roermondse sluit zich op uit protest tegen kinderprostitutie
De hele dag in een hokje van één bij twee meter zitten? Verschillende mensen in Nederland laten zich deze week vrijwillig opsluiten om geld in te zamelen voor Free a Girl. Zo ook de Roermondse Evi Vincken. Zij laat zich vandaag opsluiten om aandacht te vragen voor de situatie in Indiaase bordelen waar duizenden meisjes in kleine hokjes worden gedwongen tot prostitutie. Lees hier meer.

Check je route: A73 op meerdere plaatsen dicht
Mensen die dit weekend gebruik willen maken van de A73 moeten rekening houden met extra reistijd. Zo wordt de snelweg tussen afrit Venlo-Zuid en oprit Belfeld van vrijdagavond tot en met maandagochtend afgesloten. Ook de Roer- en Swalmentunnel gaan een nacht dicht. Van vrijdagavond tot zaterdagochtend kan er geen verkeer door de tunnels. Lees hier meer.

Wijler naar finale Worldcup handboog
Handboogschutter Steve Wijler uit Horn heeft goed raak geschoten tijdens de World Cup in Shanghai.Vanmorgen wist hij onder grote druk de kalmte te bewaren om drievoudig medaillewinnaar Im met 6-2 te verslaan. De schutter van de Handboogvereniging De Grensschutter uit Reuver maakt hiermee een droomdebuut. Lees hier meer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Ochtendeditie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

Middageditie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Verrassing! Max Verstappen is aanwezig bij de zeepkistenrace in Valkenburg

Een bericht gedeeld door 1Limburg (@1limburg) op

Gerelateerde berichten

1Lunch: vaccinaties gaan nu toch door
1Lunch: Zweten op bloedheet Pinkpop
1Lunch: Koude kermis voor Pinkpop-woekeraars
1Lunch: Wapenhandel vanuit een Geleense schuur

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
Limburgs landschap 1Limburg
Uitgelicht
Zomer in Limburg

L1-verslaggevers trekken deze zomer weer de provincie in. Ze gaan op pad en om bijzondere en interessante verhalen op te halen, steeds een volle week in hetzelfde thema. Ze zijn te vinden op de Maas, op bijzondere plekjes, in de weer met komkommers, Ongerwaeg en achter het fornuis.

Zomerserie
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
1Limburg instructies webnotificaties MainPic
Uitgelicht
Afmelden voor webmeldingen en locatie

Sinds kort is het mogelijk om meldingen van breaking berichten via de browser te ontvangen. Uiteraard snappen wij dat je de mogelijkheid wil hebben om je af te melden. Dit artikel is opgesteld om jou stapsgewijs te instrueren over het afmeldproces.

Instructie
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
Cultura Nova volg je bij L1
Uitgelicht
Mis niks van Cultura Nova

L1 doet ook dit jaar uitgebreid verslag van het internationale theaterfestival Cultura Nova. Op radio,tv en L1.nl kun je het culturele festijn vanaf vrijdag 18 augustus op de voet volgen. De spectaculaire opening zie je vrijdag live, zaterdag de parade in Heerlen en zondag live bij de parade op de Noorderbrug. En veel veel meer...

Bekijk het hier...