Overslaan en naar de inhoud gaan

1Lunch: Haal oudjes weg achter het stuur

Geplaatst opvrijdag 17 februari 2017 - 12:00
Bekijk media
  • 3

* Ontzetting over doodmartelen kat
* Transportbedrijf van de straat na onthulling uitbuiting
* Arriva komt met borrelbus tijdens carnaval

Poes doodgemarteld in Venlo
Het nieuws gaat vaker over moord en doodslag dan ons lief is, maar vooral als het om kwetsbare slachtoffers gaat lopen de gemoederen altijd hoog op. Zoals over de arme poes die in Venlo is gevonden. Doodgemarteld, hoogstwaarschijnlijk met zuur overgoten. Lees meer op onze Facebook-pagina.

Uitbuiting komt Venlose transporteur duur te staan
Transportbedrijf Wismans in Venlo is zijn vergunning kwijt. Na talloze berichten over uitbuiting van Franse, Roemeense en Fillippijnse truckers is de maat vol. De vergunning is ingetrokken, het transportbedrijf gooit het bijltje erbij neer. Lees hier meer.

Borrelbus tijdens carnaval
Wil jij ook nooit vroeg naar huis? Speciaal voor carnavalisten die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, zet Arriva in (en rondom) Maastricht extra borrelbussen in. De tickets zijn te koop bij de chauffeur van de nachtbus. Ook rijden de bussen en treinen in de carnavalsvakantie volgens een aangepaste dienstregeling. Lees hier meer.

Foto: Marcel van Hoorn (ANP)

Dronkenlap slaapt roes uit in cel
Niet zomaar dronken maar mégadronken. Een man in Heerlen was er gisteravond zo erg aan toe dat hij letterlijk niet meer op zijn benen kon staan. De katerige vraag "Waar ben ik?" die hij zich vanmorgen ongetwijfeld stelde, had dan ook als antwoord "In de cel!" Lees hier meer.

Radicaliserende jongeren niet negeren
Volgens burgemeester Annemarie Penn-te Strake is het de hoogste tijd dat er gesproken wordt over radicaliserende jongeren. Volgens de eerste burger werd er in Maastricht amper gesproken over jihadisten die naar het kalifaat trekken, zoals Sultan Berzel. "De tijd is voorbij om het klein te houden. Het werkt niet als we er geheimzinnig over doen", zegt ze. Lees hier meer.

Haal ouderen weg achter het stuur
Grijp in, als het onverantwoord is dat je vader of grootvader nog achter het stuur kruipt. Dat is de strekking van een emotionele oproep van de Maastrichtse weduwnaar Bas. Hij verloor vorig jaar zijn vrouw en zoon bij een ongeluk op de A79. Een hoogbejaarde spookrijder veroorzaakte de aanrijding. Lees hier meer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via: 

appdownloads

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail  
 

Gerelateerde berichten

1Lunch: Te koop: bushalte
1Lunch: Grote verschillen in donorregistraties
1Lunch: Bewoners verrast, auto's hebben ineens ander kleurtje
1Lunch: Ziekenhuis wil beter worden

Meest gelezen

Meer uit eigen keuken
Guido's Orchestra
Uitgelicht
Bestel nu de cd of dvd van Guido's Orchestra Live in Kerkrade

Op een prachtige zomeravond in augustus 2016 beleefden Guido's Orchestra met zijn muzikale gasten en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Orkestleider Guido Dieteren presenteerde hier samen met zijn orkest een wervelend muziekspektakel vol passie en vuur. U kunt hier nu ook thuis van genieten door middel van de dvd of cd van dit unieke concert! En wij maken het u makkelijk, u kunt deze nl. gewoon online bestellen in de L1 Shop!

Plaats hier uw bestelling
Uitgelicht
Jouw foto groots op L1.nl

Op L1.nl bewaren we de belangrijkste plek... voor jou!

Iedere dag plaatsen we de mooiste foto van de dag hier op onze homepage. Heel Limburg kan er dan van genieten. Heb je ook een prachtig plaatje gemaakt? Een weerfoto, een prachtig plaatje van Limburg of juist bij een gezellig evenement?

Stuur ook jouw foto in
Uitgelicht
Boek nu een rondleiding achter de schermen bij L1!

Op zoek naar een leuk en leerzaam uitje voor uw personeelsvereniging, familiedag of uitstapje met vrienden? Boek dan nu een rondleiding bij L1 en neem een kijkje achter de schermen. Bezoek onze redacties en studio's en kom meer te weten over het maken van radio en televisie! Rondleidingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Meer weten?
babyfoto 1limburg
Uitgelicht
Wij zijn op zoek naar de leukste Limburgse babyfoto

Heb of ken je een Limburgs baby'tje die in 2016 is geboren. Doe dan mee met de babyfoto-verkiezingen van 1Limburg. Upload een mooie, bijzondere of opvallende foto in ons fotoalbum. Als winnaar krijg je een professionele fotoshoot cadeau.

1limburg.nl/babyfoto
Uitgelicht
Iedere zaterdag L1 Cultuurcafé op L1 Radio

Begin je weekend vol kunstzinnige en minder zinnige cultuur, iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Het programma trekt door de hele provincie.

Presentatie: Wouter Nelissen en Jolien Linssen.

Meer over L1 Cultuurcafé
baby 1limburg
Uitgelicht
Wij zijn op zoek naar de leukste Limburgse babyfoto

Heb of ken je een Limburgs baby'tje die in 2016 is geboren. Doe dan mee met de babyfoto-verkiezingen van 1Limburg. Upload een mooie, bijzondere of opvallende foto in ons fotoalbum. Als winnaar krijg je een professionele fotoshoot cadeau.

1limburg.nl/babyfoto