Brandweer rukt uit om reclamebord in Maastricht

In het centrum van Maastricht is zondagavond een deel van de Grote Staat afgezet geweest omdat het reclamebord van snoepwinkel Jamin er dreigde af te vallen.

Twee gewonden bij ongeluk met jetski op Maas

Twee personen zijn zondag gewond geraakt bij een jetski-ongeval op de Maas ter hoogte van Blitterswijck. Een 17-jarige Duitse jongen is hierbij ernstig gewond geraakt.

Flinke botsing op kruising in Maastricht, één gewonde

Een automobilist is zondagmiddag gewond geraakt op de kruising van de Belvédèrelaan met de Sandersweg in Maastricht.

Fietser gewond bij botsing in Gennep, automobilist opgepakt

Op de Spoorstraat in Gennep is in de nacht van zaterdag op zondag een fietser aangereden door een auto. De automobilist reed in eerste instantie door, maar keerde later toch terug.

Automobilist laat fietser gewond in sloot achter na ongeluk

In het buitengebied van Ottersum is in de nacht van zaterdag op zondag een fietser gewond geraakt na een botsing met een auto.

Auto's botsen op elkaar bij Roermond

Twee Duitse auto's zijn op elkaar gebotst op de N280 in Roermond richting Duitsland.

Hulpdiensten rukken uit voor man die roes uit wil slapen

De hulpdiensten moesten zaterdagmiddag uitrukken voor een man die zijn roes uit had willen slapen in de hal van het station in Weert.

Auto belandt op z'n kant na botsing in Weert

Bij een aanrijding in Weert is zaterdagmiddag een auto op z'n kant terecht gekomen.

Venlonaar betrokken bij mishandeling in club Eindhoven

Tijdens een ruzie in een club in Eindhoven is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man gewond geraakt. Een 25-jarige Venlonaar werd gearresteerd.

Twee mannen gewond bij vechtpartij in Weert

Op de Oelemarkt in Weert zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen van 56 en 49 jaar gewond geraakt bij een vechtpartij.

Meer uit eigen keuken
Uitgelicht
Nieuw in de L1 shop: het exclusieve L1 wielertenue

Maak je kilometers in het L1 wielertenue van kwaliteitsmerk Bioracer. Verkrijgbaar in zowel heren- als damesset.
Wees er snel bij, want op = op!

Bestel nu!
1Limburg instructies webnotificaties MainPic
Uitgelicht
Afmelden voor webmeldingen en locatie

Sinds kort is het mogelijk om meldingen van breaking berichten via de browser te ontvangen. Uiteraard snappen wij dat je de mogelijkheid wil hebben om je af te melden. Dit artikel is opgesteld om jou stapsgewijs te instrueren over het afmeldproces.

Instructie
Cultura Nova volg je bij L1
Uitgelicht
Mis niks van Cultura Nova

L1 doet ook dit jaar uitgebreid verslag van het internationale theaterfestival Cultura Nova. Op radio,tv en L1.nl kun je het culturele festijn vanaf vrijdag 18 augustus op de voet volgen. De spectaculaire opening zie je vrijdag live, zaterdag de parade in Heerlen en zondag live bij de parade op de Noorderbrug. En veel veel meer...

Bekijk het hier...
Uitgelicht
Leukste babyfoto van Limburg

Nieuw aan de babyfoto-wedstrijd is de mogelijkheid tot het uploaden van een babyfoto. Dat kan nu namelijk het hele jaar door. Wacht daarom niet en upload nu jouw babyfoto in het album.

Bekijk de rubriek
Limburgs landschap 1Limburg
Uitgelicht
Zomer in Limburg

L1-verslaggevers trekken deze zomer weer de provincie in. Ze gaan op pad en om bijzondere en interessante verhalen op te halen, steeds een volle week in hetzelfde thema. Ze zijn te vinden op de Maas, op bijzondere plekjes, in de weer met komkommers, Ongerwaeg en achter het fornuis.

Zomerserie
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen